Szabó Nyaraló, 4 szoba 10 férőhely

A központtól 300 m-re a vízparton, a Bárdos Lajos utcában, (a sétáló utcává alakított Rákóczi u-ból nyílik) és közvetlenül a szabad strand mellett találhatnak bennünket. 2020-ban (KIsfaludy pályázattal felújított kertes családi ház emeletét kínáljuk a vendégek részére, ahol 4 db fürdőszobás, saját teraszos, klímával felszerelt szoba, egy közös nappali (melyből egy Balatoni panorámás terasz is nyílik, ) és közös vendég teakonyha várja vendégeinket.

Az értékesítés szobánként történik, de lehet együtt az egész emeletet is bérbe venni A Balaton 50 m-re van tőlünk, kiépített szabad stranddal, .. a hajóállomás 100 m.távolságban. A horgászási lehetőség is itt kezdődik de több km hosszúságban. Egy központi fizető strand valamint 7 szabad strand várja az ide látogató vendégeket. 4 db ABC található 400 m-en belül.

Számos étterem, pizzéria, koktél bár, felnőtt RETRÓ DISCÓ (Szigorúan csak 25 év feletti belépéssel).. Fiataloknak külön Discó mind, . mind a közelünkben. FONTOS. 8 éves kor alatti gyermeket nem tudunk fogadni a lakás adottságai miatt. 1 éjszakára ünneplő társaságot nem fogadunk.

Amit kínálunk: - 4 önálló, különböző nagyságú...

fürdőszobás, teraszos szoba TV és wifi használattal - mindennel felszerelt Közös használatú tea konyha (2 lapos elektromos tűzhely, mikró, kávégép, vízmelegítő, hűtőszekrény - társalgó könyvekkel, társasjátékokkal valamint egy Közös használatú terasz is Balatoni panorámával - minden szobában található TV, magyar és SAT programokkal - korlátlan internet használat (wifi) - igény szerint Klíma (fizetős) - parkolási lehetőség a zárt udvarban, de 20 m távolságra nyilvános parkolási lehetőség is van.

Rossz idő esetén több meleg vizes fürdőt is tudunk ajánlani 20-30 km-es körzetben: Pl Hévíz, Zalakaros, Kehidakustány, Marcali 13 km, Csisztapuszta stb. Kastély és Múzeumlátogatások Keszthelyen (Festetics Kastély, Balaton Múzeum, Marcipán, Georgikon, Baba Múzeum, Panoptikum) Afrika múzeum Balatongyörökön, Tapolcai Tavas barlang, Sümegi Vár (várjátékok).

Hajókirándulást tehet az óránként induló hajókkal Badacsonyba, Tihanyba, vagy Szigligetre. A természet kedvelőknek ajánljuk a Kis Balatont madárvilágával, Bivalyrezervátumával, akár kerékpárral is.. Kerékpár kölcsönzés több helyen is lehetséges községen belül.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Légkondícionálás
4 szoba, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA19010477


előzőkövetkező