Sylwer Apartman, 1 apartman 4 férőhely

A Siófok ezüstparti városrészén lévő sylwer apartman közvetlenül a vízparton helyezkedik el, az épület előtt húzódik a több km-es gyönyörű szabadstrand. Az apartman közvetlen közelében bevásárlási lehetőségek, éttermek, reggelizők, vitorláskikötő, szórakozó helyek, sportolási lehetőségek találhatóak.

Rendezett, szép környezettel, zárt udvarral, vízre néző szobákkal várja az ide érkező vendégeket. A hetedik emeleten lévő apartman tágas nappalival, jól felszerelt konyhával, fürdőszoba, WC-vel, kényelmes hálószobával rendelkezik. A helyiségek légkondicionáltak. A hálószoba ágyneművel felszerelt.

A konyha hűtővel, kávé-teafőzővel, sütővel, mikrohullámú sütővel, edényekkel, egyéb konyhai eszközökkel ellátott. A nappaliban síkképernyős TV áll a vendégek rendelkezésére. Az apartman teraszáról csodálatos balatoni panoráma tárul elénk. Parkolás ingyenes. WIFI ingyenesen elérhető az ingatlan egész területén.

A város színes programokkal várja az ide látogató vendégeket. Siófokról tavasztól őszig indulnak a menetrendi és sétahajók, főszezonban pedig a programhajók. Színpadi előadások, jazz koncertek a szabadtéri színpadon. Kihagyhatatlan célpontja a vízparti nyaralásnak a Plázs. A siófoki Nagystrand hatalmas, fehér homokos partszakaszán elterülő PLÁZS színes programokkal várja a fiatalokat.

Leány és Legény búcsút tartani a szállás területén nem lehetséges.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 1.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21005415


előzőkövetkező