Superpanorama Ház, 5 szoba 12 férőhely

A Doma Vendégház Fonyód központjában helyezkedik el, csendes, nyugodt környezetben, a Balatontól mindössze 150 méter távolságra. A körpanorámás házból gyönyörű kilátás nyílik a tóra és a Badacsonyra. A ház két szintjén a két pótággyal összesen tizenhárom fő számára tudunk helyet biztosítani.

A 4 fős apartmanban 1 hálószoba található és 1 nappali, ahol szintén van alvóhely (plusz 1 pótágy) Az üdülőházban 7 férőhely van, plusz 2 pótágy. Szolgáltatásaink: Pótágyazható szobák Kerti pavilon Grillsütő, bogrács Gyermekeknek hinta, homokozó, mászóka, továbbá rácsos gyerekágy, babakád, játékok Zárt parkolási lehetőség az udvarban Pihenés, szórakozás: A kikötőből naponta indulnak hajójáratok Badacsonyba.

Az aktív pihenés szerelmeseinek a kiépített túra-, és kerékpárutak, valamint az egész éves napijegyes horgászati lehetőség nyújt remek kikapcsolódást. Folyamatosan karbantartott, tiszta strandok várják a fürdőzőket. A vendégház állatbarát, 200 méternyire található Magyarországon egyedülálló kutyás strand.

Maximum szintenként 2 kutya hozható. Az ingyenes nyári fesztiválok, a múzeumok kiállításai igazi kulturális élményt nyújtanak. Rossz idő estén kiváló fürdési lehetőséget nyújtanak a város környékén található termálfürdők. Hetente kétszer, szerdán és szombaton a környék gazdái kínálják portékáikat a régió legnagyobb piacán Fonyód központjában.

A pár percre lévő Sípos hegyi kilátóból tiszta időben a Magyar tenger teljes hosszában látható. A újonnan megépített Várhegyi kilátóból pedig nem csak a Balaton, hanem a déli oldalon a Nagyberek gazdag élővilága páratlan élményt nyújt.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
5 szoba, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA20009078


előzőkövetkező