851-852 Stúdió Apartman, 1 apartman 2 férőhely

A Balaton déli partján, Balatonföldvár és Balatonszemes között egy hangulatos településen, Balatonszárszón található a szállás új építésű stúdió apartmanban. Kiadó maximum 2+1 fő részére. A stúdió apartman nyaralóház az épület földszintjén, Balatonszárszó központjában helyezkedik el, mögötte gyönyörű ősfás park található.

Az egylégterű apartman Balatonszárszó szabad strandjától mindössze 100 méterre fekszik. A közelben buszmegálló, vasútállomás, bolt, gyógyszertár, éttermek, cukrászda, fagyizó és büfék találhatók. Az apartmanház összesen 5 apartmant foglal magában, melyek közül a Fsz.2. összenyitható Fsz.1.

apartmannal, így további 3 fő elszállásolására alkalmas. A Fsz.2. jelű apartman a földszinten helyezkedik el, lakótere 24 nm. A balatonszárszói kiadó stúdió apartman amerikai konyha-nappali, zuhanyzós fürdőszoba elosztású. Terasza nincs. Mindkettő stúdió apartman nappalijában kihúzható 2 személyes kanapéágy, 3.

főnek pedig pótágy biztosítja a pihenését. A kiadó balatonszárszói apartman konyhája felszerelt. A balatoni apartmanban LCD TV kábelcsatornákkal, álló ventilátor, napernyő, napágyak állnak rendelkezésre a nyaraló vendégeknek. Az ablakokon redőny és szúnyogháló is van. A szállás ágyneműt, ágyneműhuzatot, lepedőt és törölközőt biztosít.

Internet-hozzáférés biztosított díjmentesen. Háziállat nem hozható. Dohányzás kizárólag az apartman teraszán lehetséges. A kiadó balatoni apartmanban szállás szilveszterre, partikra nem foglalható. Parkolás ingyenesen az apartmanház mögötti parkolóban lehetséges.

Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: EG19010221


előzőkövetkező