Strand Apartman, 2 apartman 10 férőhely

Zamárdi egy fejlődő balatoni kisváros, ami nyáron számos programot, kikapcsolódási lehetőséget kínál az ide látogatóknak. Ha horgászni, strandolni, bulizni vagy egyszerűen csak pihenni szeretne, keressen bennünket. Szállásunk közvetlen a Balaton partján a Zamárdi, , nagystrandon található.

Közvetlen mellettünk található a hajó / vitorlás kikötő, felújított játszótér, tenisz pálya, hangulatos éttermek, zene pavilon és az Omegából ismert Benkő fia által üzemeltetett PartyFészek nevű szabadtéri szórakozóhely. Nyáron Zamárdiban kerül megrendezésre a Balaton Sound, B My Lake, Strand zenei fesztivál melyre kiváló lehetőséget nyújt pár méterre található szállásunk.

Fesztiválok idejére az ár változhat. A Apartman (45 m2): Az apartman ideális kikapcsolódást nyújt családi, baráti társaságok részére. Az épületben található: 2 hálószoba franciaággyal, tágas nappali a beszélgetésekhez, jól felszerelt konyha (mely tartalmaz: mikrohullámú sütő, hűtő, kávé főző, konyhai felszereléseket) és gyönyörű panorámájú terasz mely egyenesen a Tihanyi félszigetre tekint.

B Galériás Apartman (30 m2): Kisebb baráti és családi társaságok olcsó kikapcsolódását biztosító galériás apartman. Ez a szállás galériás hálórésszel rendelkezik és ugyan úgy megtalálható a felszerelt konyha, fürdőszoba (zuhanyzó, mosdó, wc) és a beszélgetésekhez szükséges szaletlis terasz kerti bútorokkal.

A teraszról gyönyörű panorámát nyújt a Balaton és a Tihanyi félsziget. Kert, parkoló: Biztonságos gyönyörű növényzettel határolt akár 4 autó kényelmes fogadására is alkalmas parkoló. A szállástól pár méterre bérelhető vízibicikli, kerékpár. Közvetlen apartmanjaink mellett élvezhető a pár éve teljesen felújított játszótér.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA20003574


előzőkövetkező