Stipi-Stopi Apartmanház, 4 apartman 12 férőhely

Balatonszárszó központjában a Fő utca 19 . 200 méterre az állomástól, a fizetős strandtól és a szabad strandtól, Szárszó másik kiépített szabad strandja játszótérrel wc öltöző büfék, homokos röplabda, foci pálya, 5-10 perc kényelmes sétával elérhető 4 különálló apartmanház egyéni kertrészekkel és közös térrel, sütés bográcsozási lehetőség, a boltok 50-100 méteren belül, rendelkezünk biciklikkel, lehetőség van azok használatára.

Nyugodt nem zajos még is nagyon közel helyezkedik el a parttól . Kellemes kikapcsolódási lehetőség, a 2 szobás apartmanhoz tartozik egy infraszauna, valamint eliptikus tréner. Az udvarban lengő teke annak aki szeret játszani. 4 db önálló apartmanház, ebből 2 db saját privát kertrésszel rendelkezik ami lekerített, ezekben az apartmanházakban van lehetőség kutyával együtt érkezni a másik kettőben nem tudjuk biztosítani ezt a lehetőséget.

Kérem a foglaláskor érdeklődjön, melyik apartman ha nem látja a képek alapján. A Wellness 2 szobás apartman amennyiben 2- 3 fő -re kerül befoglalásra akkor ott a kisebbik szobát ami 9 m2 ...nem tudjuk biztosítani, az lezárásra kerül. Köszönöm a megértésüket egyéb felülete nincs a Szállás.hunak ahol ezt jelezni tudjuk.

Kellemes pihenést és köszönjük ha minket választanak.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
4 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA22038085


előzőkövetkező