Step88, 3 szoba 10 férőhely

A Balatontól 88 méterre lévő, családias hangulatú, két objektumból álló, dupla komfortos nyaralónk várja a pihenni vágyókat, egy cseppnyi klasszikus balatoni érzéssel. Az épületek az idei évben kerültek felújításra, ahol próbáltuk vendégeink maximális komfortját megteremteni.

A nyaraló egy 77 négyzetméteres családi házból és egy 13 négyzetméteres különálló, fürdőszobával rendelkező kisházból áll. A családi házban két hálószoba található, melyek szobánként négy főnek biztosítanak kényelmes férőhelyet, továbbá egy tágas, világos nappali étkezővel, valamint egy gépesített konyhával mely mosógéppel és mosogatógéppel teszi kényelmesebbé ott tartózkodást.

A nyaraló Balatonlelle nyüzsgő forgatagától 1200 méterre, egy csendes tóparti kis utcában, a víztől 88 méterre található. Az utca végén biztonságos bejárást biztosító lépcsővel jutunk a tóba, amely a több száz méteren keresztül, a sekély vízben is biztonságos fürdőzést biztosít vendégeink számára.

Rossz idő esetén a 300 méterre található BL Yacht Club fedett wellness részlegei ellenszolgáltatás fejében használhatók.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - október 31.
Ingyenes légkondícionálás
3 szoba, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA22034855


előzőkövetkező