Startbalaton Apartman, 1 apartman 2 férőhely

A Startbalaton apartman Budapesthez legközelebb(80 km) eső balatoni település, Balatonvilágos üdülőterületén Aligaliget szomszédságában Balatonaligán helyezkedik el. Kiváló kiindulási pont a Balaton felfedezésére, vagy körbebiciklizéséhez, vagy ami napjainkban egyre népszerűbb az el-caminóhoz hasonlóan a Balaton körbesétálásához.

Az apartman teljesen felszerelt: Hűtő, klíma, mosógép, mikro, indukciós főzőlap, vízforraló, kávéfőző, hajszárító is a vendégek rendelkezésére áll. Smart Tv(netflix, youtube), wifi. Apartmanonként 2 főt tudunk vendégül látni, a szálláshely galériás, az emeleten egy franciaágy, a földszinten zuhanyzós vizesblokk, és jól felszerelt konyha van.

Az apartmanok külön bejáratúak, és egy kisebb kertrésszel rendelkezik ahol egy kerti asztal és 2 szék is kapott helyet. Klimatizált, mosógéppel és hűtővel felszerelt. Vendégeinket ingyenesen kerékpárt, térítés ellenében supot, tudunk biztosítani.

Vendégeink számára ingyenesen biztosítunk kerékpárt, használd ki a lehetőséget és tekerd körbe a Balatont:) Térítés ellenében bérelhetsz tőlünk sup-ot vagy egy menő cabriót csak, hogy stílusosan készüljenek a nyári szelfik:) Startolj tőlünk és tekerd körbe a Balaton keleti medencéjét. A Balaton kiskör biciklitúra a Balaton keleti medencéjének megkerüléséről szól.

A túra hossza 80 km, a szintkülönbség kb. 390 méter az út során. A Balaton kiskörnek nevezett túra kevésbé gyakorlott bringásoknak is bevállalható. A túra útvonala: Balatonvilágos - Siófok - Zamárdi - Szántód - Tihany - Balatonfüred - Csopak - Alsóörs - Balatonalmádi - Balatonfűzfő - Balatonkenese - Balatonalarattya - Balatonvilágos.

Környékbeli látványosságok, kikapcsolódás: Pulai Lovaspark, Balaton Park Circuit, Aliga Port, Magasparti kilátó, Nánásiék; Nekem a Balaton.. , Szent Korona Emlékmű, Mercato Ristorante, Club Aliga strand(2023-ban ingyenesen látogatható), Bercsényi Strand, Gumirádli szabadstrand, Kádár Villa, Castro Villa

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA22035052


előzőkövetkező