Spinakker Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Szeretettel várjuk Önöket a Spinakker apartmanban Balatonlellén, amely ideális választás a családok számára, akik szeretnének egy olyan helyen pihenni a Balatonnál, ahol otthon érezhetik magukat. Az apartmanban kényelmesen elfér négy személy. A hálószobában található franciaágy, a nappaliban kinyitható kanapéágy gondoskodik a nyugodt és pihentető alvásról.

Az apartman klimatizált, így a nyári melegben is kellemes hőmérsékletet biztosít a vendégeknek. A fedett garázs pedig biztonságban tartja az autójukat, így nem kell aggódniuk a hosszas parkolóhely keresés miatt sem. A wifi és Netflix hozzáférés biztosítja, hogy az egész család szórakozása és kikapcsolódása garantált legyen.

Az apartman ideális helyen fekszik, csak pár perc sétára a Balaton partjától, boltoktól, éttermektől, bároktól és szórakozóhelyektől. Ha pedig kedvet kapnak egy kis kiránduláshoz, akkor könnyen eljuthatnak Bahart hajók segítségével a környező településekre, és felfedezhetik a Balaton északi partjának lenyűgöző látnivalóit is.

Az apartman jól felszerelt, és mindent biztosít, amire szükségük lehet az önfeledt kikapcsolódáshoz. Bármilyen kérdésük merülne fel, szívesen állunk rendelkezésükre. Várjuk Önöket szeretettel Balatonlellén, és reméljük, hogy hamarosan találkozunk. Turnusaink szombattól szombatig tartanak.

Az ár az idegenforgalmi adót nem tartalmazza, mely 18 év felett 500Ft/fő/éj Napfény strand 200 méter Szabad strand 200 méter Vasútállomás 250 méter Spar 500 méter Privát vitorlázási lehetőség Gyermekek részére vitorlástábor

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 3.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21003738


előzőkövetkező