Spa Residence Carbona Aloe Lux Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Az exkluzív Aloe Lux Aparmanunk 5 csillagos színvonalon várja vendégeit Hévíz központjában, a világhírű Hévízi-tó szomszédságában, emellett a környék számos programlehetőséget nyújt a kirándulók részére. A Naturmed Hotel Carbona Thermal Spa Hévíz impozáns szállodája egyedülálló Wellness részleggel és gyógyászattal rendelkezik, amely egybeépült a luxus kategóriás apartmanházzal.

Apartmanunk színvonalas berendezéssel és felszereltséggel, valamint sokszínű szolgáltatásokkal biztosítja a kényelmet, a nyugodt pihenést és a tökéletes kikapcsolódást az idelátogatók részére.

A lakásból zárt térben, köntösben átsétálhatunk a több mint 1000 m2 felületű fürdőkomplexumhoz, a komplex gyógyászati és wellness központhoz, mely többek között biztosít fedett sportuszodát, szabadtéri élményfürdőt, termálfürdőt, szaunavilágot és sokféle kezelést egyben.

A 42 m2-es luxusapartmanunk egy franciaágyas hálószobát kínál 2 felnőtt részére, emellett egy egylégteres amerikai stílusú konyha – nappali- étkezőt biztosítunk, ahol a konyha a legmodernebb berendezésekkel, gépekkel van felszerelve és teljesen használatra készen áll, a nappaliban található kényelmes kanapé ággyá alakítható, ahol további két fő elhelyezését tudjuk biztosítani, valamint rendelkezik a lakás még egy elegánsan kialakított zuhanyzós WC-s fürdőszobával.

Mindezek mellett egy kényelmes, bútorozott 13 m2-es terasz is a vendégeink rendelkezésére áll. Extra szolgáltatáskén pedig térítésmentesen biztosítunk egy gépkocsi részére egy őrzött parkolóhelyet.

Az apartmanhoz 2 db Wellness Belépőkártyát és 1 db VIP kártyát kapnak a vendégek, mellyel az itt-tartózkodásuk alatt a Naturmed Hotel Carbona Thermal Spa wellness részlegét használhatják korlátlanul térítésmentesen, továbbá a 4 csillagos szálloda további szolgáltatásiból választhatnak kedvezményesen, legyen szó akár félpanzióról vagy különböző gyógyászati kezelésekről.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: EG22047624


előzőkövetkező