Somogyi Nyaraló, 3 szoba 5 férőhely

Nem véletlen, hogy az irodalom a déli-part gyöngyszemének tartja Balatonföldvárt. Kulturált, esztétikus központja gyönyörű parkjai, kis vízesései kellemes környezet benyomását keltik. A Somogyi Nyaraló 750 négyzetmétere, tujákkal körülvett nagy telek, diófával, pázsittal és egy kis sziklakerttel.

a fotókon látható. Az utcában felváltva találhatók nyaralók és életvitelszerűen lakó családi házak. Csendes, zajtól mentes biztonságos környezet. A központ kb. 10, a strandok 15 perc alatt gyalog elérhetőek. Étterem szolid áron is található. A 98 négyzetméteres nagyságú ház 5 fős, minden kényelemmel ellátott, luxus-kivitelű, berendezéssel.

Kétszer 2 fős hálószoba, egy nagy nappali. Síkképernyős TV, Internet, magyar és német nyelvhasználat A konyha mosogatógéppel, digitális kijelzésű elektromos tűzhellyel felszerelt. Van grillezési lehetőség, két hatalmas terasz, egyik a konyhából, érhető el, árnyékolóval 6 db székkel, asztallal, a másik nappaliból, a terasz egy része fedett.

A Tourinform-Iroda bőséges program-lehetőségeket kínál, szinte egész évben az itt pihenőknek. Nyáron klíma és ventilátor-használat, télen távirányításos fűtés biztosítja a kellemes hőmérsékletet. / Klíma használat 1000 Ft/ klíma/ nap plusz költség. A tulajdonos a szálláshely címén lakik, külön épületben.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - október 1.
Légkondícionálás
3 szoba, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA19018456


előzőkövetkező