Sky Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Siófok a Balaton legfelkapottabb üdülőhelye, számos bár, étterem és egyéb szórakozási, kirándulási, és sportolási lehetőségekkel. Budapesttől mindössze 100 km-re autópályán megközelíthető. A Balatontól 50 méterre egylégtérű 40 nm-es stúdió apartman, 10 nm-es déli fekvésű terasszal, egy franciaággyal és egy kihúzható 2 személyes kanapéval, (4K 125 cm smart okos TV) teljesen felszerelt konyhával várja kedves vendégeit.

Az apartman légkondicionált, redőny, szúnyogháló minden ablakon. Zárt udvari ingyenes parkolási lehetőség, valamint további ingyenes parkoló az utcában. A ház akadálymentesitett, liftes. Ingyen wifi, Netflix, Prime, Disney stb Az Apartmanjaink klimatizáltak, fűthetőek, teljesen felszereltek.

A szomszédos szállodában wellness szolgáltatások vehetők igénybe felár ellenében. Közvetlenül az apartmanjaink előtt található Siófok 2 km hosszú szabadstrandja. A Balaton sekély vize és puha homokja illetve a szállásainktól 50 m-re található homokos strandszakasz ideális kisgyermekes családoknak is.

Az apartmanoktól 800m-re a vizisípálya, illetve közvetlenül a ház előtt a vizibicikli, suppadel kölcsönző, remek szórakozást nyújthatnak a vízi sportok szerelmeseinek.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21006747


előzőkövetkező