Siórelax Apartman, 5 apartman 18 férőhely

Balatoni aranyparti szabad strand 300 m. Petőfi sétány (500m). Belváros (900m). Szeretettel várjuk párok, családok, baráti társaságok foglalását. Nem bulizós szálláshely vagyunk, így NEM megengedett a szálláshelyünkön a hangoskodás, bulizás, hangos zenehallgatás a többi vendég nyugalma érdekében.

Családbarát szálláshely vagyunk és szeretnénk biztosítani valamennyi vendégünk számára a nyugodt, kényelmes pihenést. Apartmanunk ős fás, nagy füvesített zárt kerttel, nagy fedett terasszal rendelkezik, Az egész házban stabil WIFI biztosított, melyet kizárólag a vendégek használhatnak.

A parkolás ingyenes az apartman előtt. A vendégek részére biztosítunk ágyneműt (huzattal), párnát (huzattal), kéztörlőt, fürdő lepedőt. Szeretettel várjuk párok, családok, baráti társaságok foglalását. Valamennyi 2 fős, 4 fős, 3 fős és 5 fős apartmanunk saját fürdővel, LCD TV-vel, hűtővel rendelkezik, az apartmanok a jól felszerelt közös konyhát használhatják.

A kertben bográcsozási, sütési lehetőség van. Bolt, étterem a közelben, de egy kilométeren belül elérhető a Petőfi sétány, móló, víztorony, vasútállomás, autóbusz állomás is. A 6 fős mobilházunk teljesen különálló saját fedett terasszal, konyhával, fürdővel, zárt parkolóval rendelkezik az udvarban.

Bejelentkezési határidő után is tudunk vendéget fogadni, azonban ilyenkor az érkezési nap előtti napig szükséges ezt jelezni számunkra.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Légkondícionálás
5 apartman, 18 férőhely
NTAK azonosító: MA19006510


előzőkövetkező