Siófoki Bocskai Villa, 1 apartman 12 férőhely

Két külön bejáratú apartmanunk, összesen maximum 10+2x2fő pótágyon, egyidejű elszállásolására nyújt szálláshelyet vendégeinek. Klasszikus, tiszta, karbantartott szállásunkon várjuk Siófok Aranypartján, a csendes, nyugodt. családias Siófok Szabadifürdőn. Az Aranyparti szabadstand ingyenes, tiszta és ingyenes wc-kkel, vizicsúszdával, wakeboard pályával, vizibicikli kölcsönzővel, a strandon büfékkel, éttermekkel.

A Balaton 10 perc (700 méter) kényelmes sétára van az ingyenes, 4 kilométer hosszú Aranyparti szabadstrandtól. 5 perc sétára az egész évben nyitva tartó közérttől, éttermektől, Szabadifürdő vasútállomástól, strandcikkestől, fagyizótól. 6 perc sétára a Galérius fürdőtől (jelenleg zárva van).

Ez a kényelmes távolság az ami miatt csendes és nyugodt környezetben pihenhetnek vendégeink, kellő távolságban a mozgalmasabb városrészektől. Háziállat csak a tulajdonosok előzetes beleegyezésével hozható. Kérjük érkezés előtt olvassa el figyelmesen a házirendet. Ezen a területen 22:00 órától csendrendelet van érvényben, ezzel is biztosítva mindenki számára a pihenést.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - augusztus 31.
Kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA22039014


előzőkövetkező