Simon Nyaralóház, 1 apartman 4 férőhely

Szeretettel köszöntjük a Simon Nyaralóházban. Balatonvilágoson zöld környezetben, a Club Aligától 400 m-re, önálló nyaralóház max. 5 fő részére kiadó. Ideális párok és gyermekes családok számára. A házat a vendégek önállóan használhatják.

Felszereltség: - Egy hálószoba franciaággyal és TV-vel - Hálófülke 2 ággyal - Fürdőszoba (kád, mosdó, WC) - Felszerelt minikonyha étkezővel (mikrohullámú sütő, hűtő fagyasztóval, főzőlap, kávéfőző, edények, vízforraló) - Fedett terasz (15 m2) kerti bútorokkal és kertkapcsolattal napozóágyakkal -gyerek játékok Kert: - Nagy kerti grillező ill.

bográcsozó - Parkolási lehetőség a zárt udvarban A szállás könnyen megközelíthető az M07es autópályán a balatonvilágósi lehajtó felöl, valamint tömegközlekedéssel. Vasútállomás 5-10perc séta, autóbusz megálló 100m-re, élelmiszerbolt, kávézó 100m-re. A Balaton kerékpárút a szálláshelytől 200m-re található.

Foglalási és lemondási feltételek: Apartmanunkban a minimum éjszakák száma elő és útószezonban 3 éj a főszezonban 5 éj. A szállás foglalásához a szállásdíj 30%a előrefoglalóként fizetendő. A foglaló összege nem kerűl visszafizetésre amennyiben a nyaralás megkezdése elött 30napnál rövidebb idő után mondja le a foglalást.

A fent maradó összeg és az idegenforgalmi adó(mely összege nem képezi a bérleti díj részét tehát külön fizetendő) az érkezés napján fizetendő. A vendégház 12órától foglalható el és 10 óráig kérjük elhagyni. Kisállat nem hozható. Dohányzás csak az erkélyen megengedett.

Az Apartmantól 400m-re lévő Club Aliga Üdülőcentrumban található a strand. mely a Balaton egyik legszebb ősfákkal körülvett partszakasza. Tájékoztatjuk önöket, hogy a 2016 évi CLVI. törvény értelmében 2021 Szeptember 1-től csak fényképes igazolvány birtokában lehet szálláshelyünkre bejelentkezni, beleértve a babákat és a kisgyerekeket is.

Ennek hiányában a törvény értelmében nem fogadhatjuk vendégeinket. Szeretettel várjuk régi és új vendégeinket.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: június 1. - október 1.
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA20005858


előzőkövetkező