Simon Apartman, 1 apartman 3 férőhely

Kedves Látogató. Apartmanunk foglalható a nyári szezonra, 1-3 fő részére. Siófok központi részén fekszik, ideális pároknak, kisgyermekes szülőknek. - a Petőfi sétány és a Plázs 750 méter - a központ, a vasútállomás pár perc gyalog - Siófok legszuperebb játszótere a szomszédban van - az M7-es mindkét lejárójától könnyen megközelíthető.

A szállásról: az apartman egy liftes ház 2. emeletén található, felújított, 26 m2 (egylégterű), erkélyes, világos, napfényes. Ingyenes parkolási lehetőség az udvaron, sorompóval zárt parkolóban.

Felszereltség: erkély, klíma, wifi, TV (130 csatorna), zuhanyzós fürdőszoba, hűtő, mikró, főzési-sütési lehetőség, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, hajszárító, mosógép, vasaló, redőny és szúnyogháló, gardróbszekrény, egy franciaágy és egy egyszemélyes ágy.

Egyéb: ágynemű, törülközők (fejenként 1 db nagyméretű és 1 db kéztörlő), vállfák, szappan, sampon, 2 tekercs toalettpapír. Érkezni 14 órától lehet, és 11 óráig kell elhagyni a szállást. Foglalási tudnivalók: - Május 17. - Június 28. között a minimum foglalás 3 éj. - Június 29 – augusztus 31.

között a minimum foglalás 5 éj. Várjuk Önöket szeretettel, Simon Viktória

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 3 férőhely
NTAK azonosító: MA19008624


előzőkövetkező