Simicza Ház, 4 szoba 10 férőhely

Szeretettel várja egy emlékezetes nyaralását Önt és párját, családját Balatonkeresztúr településen a Simicza Ház. Az üdülőházban két külön bejárattal rendelkező kényelmes apartmanban közül választhatnak a Balatonkeresztúr településen megszállni kívánó vendégek.

A földszinti apartmanhoz tartozik egy nagy terasz, egy három személyes hálószoba és egy kétszemélyes hálószoba, nappali, felszerelt konyha melyhez külön étkező helyiség tartozik, 1 kádas fürdőszoba és egy külön helyiségben található WC. Az emeleti apartmanhoz tartozik 2 hálószoba mindegyik saját zuhanyzós fürdővel és WC-vel, az egyik szobához tartozik erkély is, továbbá nappali és étkező, és egy kis méretű konyha.

Az autóval érkező vendégeink számára, a zárt udvar területén ingyenes parkolást biztosítunk. A szálláshoz ellátást nem tudunk biztosítani. A legközelebbi étterem 300 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt szintén 300 méterre található. A kertben grillezési lehetőség áll rendelkezésre.

Minimum foglalhatóság 5 éjszaka. Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 09:00. Korábbi érkezés előzetes egyeztetés alapján megoldható.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: július 1. - augusztus 31.
4 szoba, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA21006469


előzőkövetkező