Silverlux Apartman, 2 apartman 8 férőhely

A bulizás hangoskodás a többi lakó zavarása nem megengedett. A lakást 18év alattiak nem foglalhatják kizárólag csak szülői felügyelettel tartózkodhatnak az ingatlanban. Silverlux Apartmanok Az Ezüstparton Új modern liftes társasházban közvetlen vízparti csodálatos kör panorámával rendelkező gyönyörűen berendezett Fsz.2 hálószobás nappalis lakás 47 nm-es közvetlen vízre néző 20nm-es terasszal 4 fő +1-2 fő részére kiadó.

Valamint egy 4 fős 4. emeleti 40 nm-es 1 hálószobás nappalis két erkélyes panorámás apartman. A lakáshoz tartozik az udvaron 1Db zárt gépkocsi parkoló. Dohányozni kizárólag csak a teraszon lehetséges. Az apartmanokba kis állatok nem hozhatóak. A házból a szabad strandra a kertből egy kiskapun át lehet kijutni a gyerekeknek a házhoz tartozó parkban játszótér van kialakítva, és egy fitnesz park a felnőttek részére.

A lakástól 300m-en belül található vitorlás kikötő élelmiszer bolt posta, éttermek A lakás tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető a vasútállomás 10 percre található (Balaton Szép lak felső) a helyi buszjárat megállója a ház előtt van.

Az ingatlan előtt elhúzódó több mint 3 km hosszú szabad-strandi terület gondozott zöldterületekkel parti sétányokkal sportolási lehetőséget kínáló kölcsönző helyekkel valamint igényesen kialakított büfékkel szolgálják ki az itt nyaralók igényeit. A lakópark területére a biztonság érdekében egyedi azonosítás után lehet csak belépni.

A pontos érkezési időpontot előre egyeztetni kérjük. Amennyiben este 20h-után érkezik a vendég akkor 5000 Ft késedelmi díjat köteles fizetni. Érkezéskor 40000 Ft kauciót kérünk. Megértésüket előre is köszönjök. Szeretettel várunk minden kedves vendégünket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 15. - szeptember 15.
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA22035311


előzőkövetkező