Silver Ezüstpart Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Siófok Ezüstparton közvetlen a vízparton apartman kiadó max. 6 fő részére exkluzív lakóparkban. Központi fekvésű 300-500 m belül minden megtalálható, közért, butik, éttermek, fagyizó. Családoknak ideális, babáknak igény szerint utazóágyat, babakádat, etetőszéket, babakocsit biztosítunk díjmentesen.

Az apartman a földszinten található. 2 db franciaágyas hálószoba, teljesen felszerelt konyha, zuhanyzós wc-s fürdőszoba, külön wc, nappali. Csendes lakópark lévén az apartmanban és a kertben a túl hangos zene hallgatása nem megengedett. A mediterrán hangulatú lakópark a kicsik és a nagyok számára is a legoptimálisabb kikapcsolódást biztosítja.

A kertből közvetlenül elérhető a Balaton nagyon lassan mélyülő, kellemes vize, azonban az udvaron található fűtött medence is ingyenes használható a vendégek részére. Az apartman teraszáról a lemenő nap fényeiben gyönyörködhetnek. A Balaton parti nyüzsgő éjszakai élet 2 km-re található.

Az apartman légkondicionált, dohányfüstmentes, azonban dohányzó vendégeinknek a terasz áll a rendelkezésére. Aktív pihenésre is van lehetőség, ugyanis vendégeinknek igény esetén biztosítunk családi kajakot, Sup-ot, kerékpárokat.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22049019


előzőkövetkező