Sétány Apartmanház, 1 apartman 5 férőhely

Nagyobb családoknak, baráti társaságoknak ajánlott. Gyalog 500m távolságra a város szabad strandjától. Napfényes apartman a várhegyen 5 fő részére. Parkra néző szállásunk Fonyódon a Bartók Béla utcában a festői szépségű Panoráma Sétány közvetlen közelében található .

A környék számtalan kikapcsolódási lehetőséget nyújt, a várhegy kilátó és a bélatelepi strand 15 perc séta alatt érhető el. Jó szívvel ajánljuk továbbá a csisztapusztai thermál fürdőt, badacsonyi hajókirándulást vagy bicikli túrát, koncerteket, éttermeket és egyéb programokat a város központban.

Az utcában konditerem, kisbolt, fagyizó és bankautomata is található.Az apartman kialakítása nappali, két hálószoba, konyha étkező egyben, zuhanyzós fürdőszoba, külön WC.Minden szoba ventilátorral, az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval vannak felszerelve. A hálószobában vadonat új, 24 cm vastag luxus minőségű memory/habszivacs matracokkal várjuk vendégeinket.

A nappaliban lévő fraciaágy szintén kényelmes. A kanapé kihajtható két fő részére. Ágyneműt, törölközőt, hajszárítót stb. biztosítunk. A szálláshelyen bankkártyával valamint OTP, K&H, MKB és Edenred SZÉP Kártyával is fizethet. Igény eseténén svédasztalos reggelit tudunk biztositani - a reggelit egy partnerünk készíti és egy közeli étteremben kerülhet elfogyasztásra.

A tulajdonos a számára elkülönített, külön bejáratú földszinten lakik. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Saját étterem
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA20014275


előzőkövetkező