Seraph Apartman, 2 apartman 8 férőhely

Szobák, szolgáltatások A Seraph Apartman Siófok két ízlésesen berendezett apartmannal várja a Siófok településen szállást kereső vendégeket. A szálláshelytől parkolóban ingyen hagyhatja autóját. A kellemes közérzetet a nyári melegben is biztosítja az apartmanokban működő klíma.

A szálláshely szobáiban külön költség nélkül internetezhet vezeték nélküli internet-hozzáférésen (WiFi) keresztül. Az apartmanban van saját fürdőszoba. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljes körű felszereltségére, a lenti adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.



Elhelyezkedés 1.5 km-re van az Óriáskerék a szálláshelytől, 700 m-re az Ásványmúzeum, 650 m-re a Siófoki Víztorony és Kiállítás, 850 m-re a Siófok hajóállomás - Balatoni Hajózás Zrt. , 1 km-re a Petőfi Sétány, 3, 2 km-re a Szent Anna kápolna, 5, 8 km-re a Bella Állatpark, 750 m-re az Aranyparti szabadstrand, 750 méterre a Balatoni strand, 1.7 km-re a Plázs, 800 méterre a Sió Zsilip, 9.2 km-re a Heineken Balaton Sound 2024. Étkezés A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak.

A legközelebbi étterem 350 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 450 méterre található. Fizetés A szállásadó a foglalás árának kiegyenlítését készpénzzel és átutalással fogadja el. A foglalás véglegesítéséhez a Seraph Apartman Siófok a sikeres visszaigazolást követően előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás A legkorábbi érkezési időpont 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00.

A munkatársak magyarul tudnak Önnel kommunikálni. Szallas. hu értékelés Az apartman 22 értékelés alapján 9, 7-es pontszámot és ezzel Kiváló minősítést kapott a Szallas.hu-n.

Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA21005338


előzőkövetkező