See Vendégház, 6 szoba 16 férőhely

Családias vendégház-hangulat az Aranyparton. Bulizni, legény és leánybúcsúkat rendezni TILOS. Ha szeretnéd megspórolni a nyaralásod alatt az állandó ingázást a szállásod és a vízpart között, akkor panziónk az ideális választás számodra. Családosoknak különösen ajánlott, hiszen gyerekekkel kifejezetten előnyös a kevés utazás – annál több idő marad a mókára és a pihenésre.

A See Vrndégház előnyei. Aki szállt már meg családi üzemeltetésű vendégházban, az pontosan tudja, hogy ezt a bizonyos hangulatot semmi más nem képes visszaadni. Hiába próbálnak sokan hasonló légkört teremteni, egy családi üzemeltetésű vendégház nyomába sosem érhetnek. Ez valami olyasmi, amit nem kifejezetten lehet elmagyarázni, ezt át kell élni a megértéshez.

Talán ahhoz lehet hasonlítani, mint amikor hosszú idő elteltével újra eltöltesz egy éjszakát abban a házban, ahol felnőttél. De a családias hangulat önmagában mit sem érne, ha a See Vendégház nem a Balaton környékének – méltán – legnépszerűbb nyaralóövezetében, az Aranyparton állna.

Márpedig ez a helyzet, méghozzá mindössze 150 méterre a parttól. Ez azt jelenti, hogy mindössze 2-3 perc sétát követően máris lehuppanhatsz a strandon, és élvezheted a megérdemelt pihenést. Jól hangzik, igaz?

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
6 szoba, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA19005162


előzőkövetkező