Schatz Home Vendégház Szent György-hegy, 2 szoba 2 férőhely

Szobák, szolgáltatások A SCHATZ HOME kényelmes, teljes házban köszönti azokat, akik kikapcsolódásra, töltődésre vágynak a Szent-györgy hegyen ahonnan élvezni lehet a csodálatos panorámát a tanúhegyekre és részben a Balatonra is. A kisházban található hangulatos kandalló meleg, otthonos érzést biztosít a vendégek részére.

A fűtésben az infrapanelek is segítenek. A szálláshely ingyenes parkolót is biztosít az autójának, ezenkívül saját erkéllyel és terasszal is rendelkeznek, ahol a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes estéket. A SCHATZ HOME által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg. Étkezés A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak.

A legközelebbi éttermet 2 km-re, a legközelebbi élelmiszerboltot 1000 méterre találja. Grillezési és szalonnasütési lehetőség rendelkezésre áll. Fizetés A szállásadó készpénzes és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlítésére.

A foglaláshoz a SCHATZ HOME a sikeres visszaigazolást követően előrefizetést kér Öntől. Érkezés, nyitva tartás A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 15:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 11:00. Magyarul, angolul és németül tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni.

Ingyenes parkolás
2 szoba, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA22048077


következő