Sarolta Apartman, 1 apartman 3 férőhely

Szobák, szolgáltatások Barátságosan berendezett, kényelmes apartmanban szállhatnak meg Hévíz településen az Apartman Sarolta vendégei. Az Apartman Sarolta készségesen várja kutyáját is a tartózkodása idejére, a kisállat elhelyezése felár ellenében lehetséges. Akár a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes estéket, az apartman saját erkéllyel vagy terasszal rendelkezik.

Az apartmannak van saját fürdőszobája. Az Apartman Sarolta által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg. Étkezés A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz.

A legközelebbi éttermet kevesebb, mint 50 méterre, a legközelebbi élelmiszerboltot kevesebb, mint 50 méterre találja. Fizetés Készpénzzel, bankkártyával és átutalással tud a helyszínen fizetni. A foglalás sikeres visszaigazolását követően az Apartman Sarolta előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás A legkorábbi érkezés időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00.

A szálláshely munkatársai magyarul, angolul és németül tudnak kommunikálni Önnel. Megközelítés Az Apartman Sarolta Hévíz, Kölcsey Ferenc utca 4. szám alatt, 50 méterre a Hévízi tó bejáratától található. A Sármelléki reptér 10 kilométerre van, fuvart a Hévíz Taxinál vehetik igénybe.

Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 3 férőhely
NTAK azonosító: MA22053884


előzőkövetkező