Sandra Appartementhaus, 2 apartman 4 férőhely

A Szandra Apartmanház Gyenesdiáson egyedülálló helyen, a strandtól mindössze 600 m-re található. Minden apartman klimatizált. 2 fős stúdió, 6 fős prémium vagy akár 4 szobás 9 fős családi apartman balatoni panorámával várja a vendégeit. Kerti bútorok és grillezési lehetőség is a vendégek rendelkezésére áll.

A földszinti 2 fős Stúdió Apartman klimatizált. Külön bejárattal rendelkezik a terasz felől. A franciaágyas apartmanhoz frissen felújított fürdőszoba és teakonyha tartozik. A szintén klimatizált emeleti 9 fős Családi Apartman balatoni panorámával várja a vendégeit. Ideális választás családosoknak és baráti társaságoknak.

Az apartman 4 hálószobával 4 fürdőszobával egy teljesen felszerelt konyhával rendelkezik. Két szobához külön kis teakonyha is tartozik. A hálószobák francia ágyasak, a nappaliban a kanapén további egy személy elhelyezését tudjuk biztosítani. Három hálószobához saját fürdőszoba tartozik, a negyedik fürdőszoba nappaliból nyílik.

Terasz, erkélyek, kültéri bútorok és grillezési lehetőség. Emeleti 6 fős Prémium Apartman külön bejárattal rendelkezik a terasz felől. A tágas apartman elosztása rendkívül kedvező. Két franciaágyas hálószoba, és egy üveg tolóajtóval osztható szoba, ahol két egyszemélyes ágy található.

Három fürdőszobájából kettő a franciaágyas hálószobákból nyílik. A nappaliban és az egyik hálószobában klíma is található. Gyönyörű új konyhája teljesen felszerelt, hatalmas sarok ülőgarnitúra szolgálja a kényelmet. Az egyik hálószobához külön kis teakonyha is tartozik.

Az apartmanházhoz saját, zárt parkoló tartozik. A közelben éttermek, élelmiszerboltok, gyalogosan is pár perc alatt elérhető. A településen két strand is található. Az egyik a gyerekek kedvence, a játékstrand. A környék bővelkedik látnivalókban. Keszthely: múzeumok, Festetics kastély, fesztiválok, strand, Sümeg: vár, Balatonederics: Afrika múzeum, Rezi: Dinópark

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21003803


előzőkövetkező