Sáma Vendégház, 2 szoba 4 férőhely

A SÁMA Vendégház Fonyód központjától 800 m-re, csendes, nyugodt környezetben található, az M7-es autópályáról egyszerűen megközelíthető. A 2020-ban felújított házban 2 külön bejáratú, igényesen berendezett apartman áll az Önök rendelkezésére. Párok, családok és baráti társaságok számára egyaránt kényelmes pihenést biztosít.

A tópart 15-20 perces sétával elérhető. A szálláshely kertjében grillezési lehetőség, valamint napozóágy várja a vendégeket, parkolási lehetőség biztosított. A szálláshely egész területén ingyenes Wi-Fi biztosított. A szobákhoz műholdas TV tartozik. Fonyód központja és a vasútállomás 1 km-re fekszik.

A csisztapusztai gyógyfürdő 8 km-re található, 42 °C-os ásványi anyagokban gazdag hidrokarbonátos, kénes, nagy mennyiségű szénsavat is tartalmazó, gyógyhatású meleg vize miatt kedvelt célpont. Szeretnénk felhívni kedves vendégeink figyelmét hogy egy (1) éjszakás foglalásainkért 20.000 (húszezer) forint felárat számolunk.

Szeretnénk tájékoztatni kedves vendégeinket, hogy szívesen fogadunk vendégházunkban kutyás vendégeket, de szobánként csak maximum 1 db kis méretű kutyával (10 kg alatt). A szálláson magyarul beszélnek.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
2 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA19018390


előzőkövetkező