Sailor#039;s Apartman, 6 apartman 15 férőhely

Engedje meg, hogy elkalauzoljam családi nyaralónkban, amely gyalogosan 8 percre található Siófok ingyenes szabadstrandjától, az Arany-parttól. A 4 szintes épületben 6 lakóegység került kialakításra saját fürdőszobával. Minden lakóegységhez van saját használatú fürdőszoba. Azonban az Economy, Standard és az Erkélyes lakóegységhez tartozó saját fürdőszoba a szoba mellett közvetlenül vagy a folyosón található meg, amelyhez saját kulcsot kapnak vendégeink.

A másik két lakóegységben pedig a fürdőszoba közvetlenül a szobából nyílik. Az apartman összesen 15 fő elszállásolására alkalmas 2-4 ágyas szobákban. A törölköző vagy ruhamosás feláras. Dohányozni a teraszon lehetséges. Magyarországon az idegenforgalmi adó 550 Ft/éj/fő 18 éves kor felett.

Ezt az összeget kérjük, készpénzben készítsék elő a bejelentkezéskor, hiszen ez nincs benne a szállás díjában. Kérjük, érkezéskor készítsék elő az érvényes úti okmányokat, hogy gördülékenyebben menjen a regisztráció. Bejelentkezés 14 és 20 óra között lehetséges. 20 és 22 óra között fejenként 2000 Ft a bejelentkezés díja. 22 és 24 óra pedig fejenként 4000 Ft a bejelentkezés díja.

Elhagyni a szállást 10 óráig szükséges. Mi pedig minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy vendégeink jól érezzék magukat nálunk.

Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
6 apartman, 15 férőhely
NTAK azonosító: MA23063432


előzőkövetkező