Rózsa Street Apartman, 1 apartman 4 férőhely

A Rózsa Street Apartman Hévíz központjában helyezkedik el. Az apartman egy négy szintes társasház negyedik emeletén található, belső két szintes ingatlan. A belváros néhány perc sétával elérhető. A tófürdő 400 méter távolságra található. A város sétáló utcája, a Rákóczi utca köti össze a Széchenyi utcát a dr.Schulhof Vilmos sétánnyal.

A tófürdő felé haladva megcsodálhatjuk az utcát szegélyező, az 1920-as években épült villákat. Ezek ma már felújított formában apartmanoknak és kávézóknak adnak helyet. Szintén az utcában található a dr. Moll Károly tér egy szökőkúttal, valamint mögötte Moll Károly, a súlyfürdő atyjának egész alakos bronz szobra.

A régi idők hangulatát idézi a hét több napján a hévízi termelői piac, ahol méztermelők, savanyúság- és gyümölcslé készítők, sajt- és zöldségárusok termékei mellett mesteremberek árulják portékáikat. Vásárolhatunk cserépedényeket, kosarakat vagy akár kézi készítésű szappanokat.

Hévíz egregyi városrésze a gasztronómiáról ismert. A város központjától kb. 25 perces sétával érhetnek ki a borospincékhez. Esténként megtelnek a szőlősorok között épült borozók és éttermek, ahol hagyományos magyar konyha mellett nemzetközi konyhák ételeit is megkóstolhatják a vendégek.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23061002


előzőkövetkező