Rozica Apartman, 1 apartman 5 férőhely

Balatonboglár a Balaton déli partján Balatonlelle és Fonyód városokkal szomszédos, az M7-es autópálya mentén található. A várhegyen álló Gömbkilátó az ország leglátogatottabb kilátója, Balatonboglár egyik jelképe. Városunk nevezetességei továbbá az Evangélikus templom, Vörös kápolna (műemlék), Kék kápolna (műemlék A Rozica önálló családi ház nagy udvarral várja kedves vendégeit.

A két hálószoba, két fürdő, nappali, étkező és a jól felszerelt konyha max 5 fő kényelmes nyaralását biztosítja. CSALÁDOK részére ideális. Kellemes teraszon pihenhet, míg a gyerekek füves, zárt udvarban játszanak. A kerti bútorokkal felszerelt udvaron grillezhet, bográcsozhat.

Kisállat nem hozható az apartmanba. Gépkocsiját nyugodtan leparkolhatja a fedett kocsi beállóban, mert a Rózsaháztól 200-400 méter távolságban mindent megtalál. / Kilátó, kalandpark, sportpálya, játszótér, orvosi rendelő, gyógyszertár, boltok, étterem, büfék/. Ingyenes, de kiépített strand kb. 500 m.

Egész nyáron izgalmas kúltúr és szórakoztató programok várják az ide látogatókat. Kultkikötő programok Varázshajó indul a gyerekeknek július 8-tól, felnőtteknek séta és bulihajó indul a kikötőből. Jazz és bor fesztivál 2019. JÚLIUS 3 - 6. és még számos fesztivál

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: június 17. - szeptember 30.
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA19007099


előzőkövetkező