Rosos Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Szobák, szolgáltatások: A Rosos Apartman barátságosan berendezett légkondicionált földszinti apartmannal várja a Csopak településen megszállni kívánó vendégeket. Az autóját szükség esetén van lehetősége ingyenesen a szálláshely nyitott, zárt parkolójában hagyni. Az apartman saját fedett terasszal rendelkezik, ahol bármikor élvezheti a szabad levegőt.

A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely lenti adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni. Étkezés: A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. A legközelebbi étterem 500 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 200 méterre van.

A helyszínen bográcsozási, grillezési, szalonnasütési és tárcsán sütés-főzési lehetőség elérhető. Kisállatot, háziállatot nem áll módunkban elhelyezni. Érkezés, nyitva tartás: A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 15.00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 09:30.

Lehetőség van 1 éjszakás foglalásra is, melyhez telefonon keresztül időpont egyeztetés szükséges. A munkatársak magyarul tudnak Önnel kommunikálni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: július 1. - augusztus 20.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA19022577


előzőkövetkező