Roni Apartmanok, 2 apartman 12 férőhely

Siófokon található, 2023-ban épült, luxus apartmanjaink tökéletes helyszínt biztosítanak családok, és baráti társaságok számára egyaránt. 4 csillagos szálláshelyeink 2x70 négyzetméter nagyságúak, melyekben 6 -6 fő elszállásolása lehetséges.A házak külön bejáratúak, és saját elkerített kerttel, kocsibeállóval rendelkeznek.

Mindkét konyha teljesen felszerelt, és az alábbi gépek is rendelkezésre állnak a hozzánk érkezőknek: -Nespresso kávéfőző és kapszulák -Vízforraló tea filterekkel -Kenyérpirító -Hűtő -Indukciós főzőlap -Beépített tűzhely -Mikró Egy házban két háló és egy amerikai konyhás nappali található, mely helyiségek mind klímával vannak felszerelve.

A nappalikban plafonba épített hangulat világítás, és tv van elhelyezve. Wifi az egész házban és az udvar területén kiválóan működik. A kertben sütögető található. A házak tavasztól őszig bérelhetőek, hiszen még a hűvösebb estéken is van lehetőség fűteni klímával és elektromos fűtőpanellel.

Gold Deluxe Apartmanunk kertjében egy 6 fős jakuzzi kínál még pihentetőbb kikapcsolódást vendégeink részére. A Balaton part 10 perc sétára, Petőfi sétány pedig 10 perc kocsi útra található.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: április 15. - szeptember 15.
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: EG22045021


előzőkövetkező