Róka Porta, 2 szoba 6 férőhely

A Bakony lábánál, hangulatos kis faluban várunk benneteket kedvenceitekkel együtt, 6 férőhelyes, téliesített, önálló vendégházunkban. Veszprém 5 perc, Eplény 20 perc autóút. Ha szeretnétek elvonulni a zajos hétköznapokból, élvezni a cserépkályhában pattogó tüzet, a falu csendjét és a jó levegőt, akkor szeretettel várunk Szentkirályszabadján, a Róka Portán.

Kis házunk 60 nm-es, 2 szobás, otthonosan berendezett és jól felszerelt. Szúnyogháló, redőny, konyhai kisgépek teszik teljessé a kényelmet. A hálószobában található egy 160x200-as francia ágy és egy 140x200-as kihúzható ágy, a nappaliban pedig egy 160x200-as kihúzható kanapé.

Kiságy, etetőszék, fellépő, cumi melegítő, játékok, könyvek mind a kicsiket várják. Pihenéseteket számtalan tv csatorna és ingyenes wi-fi teszi teljesebbé. A házhoz tartozó melléképületben kényelmesen van hely a sífelszereléseknek. A hely remek kiindulópontja lehet számos túrának, a Bakony és Eplény is mintegy 20 perces autóút.

A kulturális élmények kedvelőinek Veszprém, Zirc és Tihany látnivalóit ajánljuk. A zárt udvarban egy autó parkolása megoldott, az utcán ingyenesen még két autó számára van hely. Négylábú családtagokat is szeretettel várunk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Kutya bevihető (fizetős)
2 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA21000517


következő