Rézi Ház, 4 szoba 6 férőhely

6 felnőtt+2 gyerek számára 4 szobával kialakított nyaralónk közvetlenül a Balatonhoz vezető rövid utcára néz, több mint 700 m2-es parkosított saroktelken fekszik, a Platán Strandtól 190 méterre, a hűsítő csobbanástól kb 400 méterre található. A legkisebb gyermekkel is végig sétálható a távolság.

Klasszikus balatoni sátortetős épület, sajátos balatoni hangulattal. KIKNEK AJÁNLJUK: Kizárólag családok számára kiadó, házibuli, rendezvény nem tartható. 3 hálószobájával plusz 1 db gyerekszobájával ideális két baráti család számára gyerekekkel, vagy nagyszülőkkel. A ház egyszintes, nincs bent lépcső, ez kellő biztonságot nyújt a gyermekek és az idősek számára egyaránt.

A közeli szabadstrand, a Platán Strand, 9, 5 hektáron nyújt garanciát a kulturált pihenésre, akár nyugodt olvasgatásra, akár aktív sportra vágyunk. A hely különlegessége, hogy a Balatontól és a kisváros központjától hasonló távolságra található, így a bevásárlásért, a nyári üdülőhelyi nyüzsgésért és a strandos pihenésért is elég pár száz métert megtenni.

Strand, étterem, bolt, ATM, posta, kikötő, teniszpálya egyaránt 500 méteren belül van, mégis nyugodt környezetű az ingatlan. FELSZERELTSÉG:, Szobák: 1 szoba dupla ággyal, TV-vel, DVD-vel, saját fürdőszobával és WC-vel. +2 külön bejáratú szoba, dupla ággyal, +1 külön bejáratú gyerekszoba, dupla ággyal a közlekedőből nyíló fürdővel (mosógéppel) és WC-vel.

Minden hálószobai ablak redőnnyel, vagy rolóval árnyékolható, a zavartalan pihenés érdekében. , Nyaralónk 6 felnőtt+2 gyerek számára biztosít komfortos nyaralást., Ágynemű egy turnusra biztosított. , Előre egyeztetve gyerek ágy és etetőszék rendelkezésre áll. , A nappaliban lévő szekrénybe bútorszéf került beépítésre., A ház két külön vezérelhető klíma egységgel van felszerelve.

Hűvös időszakban korszerű fűtési rendszer gondoskodik a kellemes melegről., A nappaliban TV, DVD található és ingyenes Wifi áll rendelkezésre, ami a kertben is működik., A konyha a hétköznapi igényekre teljesen felszerelt.

Gépek és eszközök: hűtő, elektromos 4-es főzőlap, beépített kombinált sütő mikróval, örlő funkciós kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, mosogatógép, elszívó, tányérok, poharak, evőeszközök, alátétek, edények, dugóhúzó, mosogatószer, mosogató szivacs, törlőruha stb.., Automata, távirányítós kapun lehet a belső saját, zárt parkolóba jutni.

A parkoló 2, ügyes de kényelmes helyezkedéssel 3 autó számára készült., Az első udvar parkosított, füves, ide napozó ágyakat biztosítunk. Az árnyékolóval fedhető hátsó udvarban kültéri pingpong asztal található., Grillezési lehetőség az árnyékolható hátsó udvarban van, kinti étkezéshez székekkel, asztallal, eszközökkel., Egyebek: o A ház helységei nemdohányzóak.

o Házikedvenc nyaralásában nem tudunk segíteni, kérjük bízzák Őket még otthon gondos pótgazdira. o A grillezésen és a gázégős bográcsozáson kívül nyílt tűz használata tilos (tábortűz, szalonnasütés stb.).

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: június 15. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: EG19010221


előzőkövetkező