Révi Apartman, 1 apartman 8 férőhely

2021 évben felújított kétszintes apartman a központi partrésztől 100 méterre (víz 300m) csendes, nyugodt környezetben, családok, idősek és fiatalok részére maximum 8 főig a kiadó. 3 hálószoba, két zuhanyzós fürdőszoba, egy konyha, egy teakonyha. Felső tetőtéri nagyszoba klimatizált.

Elől, hátul fedett terasz. 1db hálós kinyitható gyerekágy és egy babakád szükség esetén biztosított. Hátsó udvarban ház mögötti területen két kocsibeálló rendelkezésre áll. A ház önálló, egyben kiadott. Korlátlan Wifi, TV a két első helyiségben.

Sütéshez faszenes grillező/tárcsa, valamint bogrács a fözéshez biztosított. 500m közelben: kikötő, szabadstrand élményfürdővel, éttermek, kávézó, bor-utca, teniszpályák, bolt, patika, posta, vasútállomás és buszközlekedés. 20 perc sétával elérhető a Gömbkilátó és Bobpálya élménypark.

További tudnivaló: - IFA, helyi idegenforgalmi adó külön rendezendő, - Állat nem vihető, - Dohányzásmentes ház, - Rendezvény a házban nem tartható, - Hálós gyermekágy és egy babakád biztosított. Udvar hátsó részén tartózkodhat a házigazda, külön épületben.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 20. - szeptember 15.
1 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA22048739


előzőkövetkező