ReNiCa Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Siófok üdülőövezetében 200 méterre a Balatontól (Plázs-siófoki Nagystrand, Szabadtéri színpad), 500 méterre a városközponttól található az apartman, amely egész évben várja a pihenni vágyó vendégeket. A Vasútállomás és a Hajóállomás néhány perc sétával elérhető.

Az apartman a harmadik emeleten található, 28 m2-es galériás kialakítású, ami ideális pároknak, de akár 4 személy is kényelmesen elfér. Az apartman erkélye déli tájolású, a legfelső szint a zavartalan napozás lehetőségét kínálja. A nyílászárók redőnyökkel felszereltek, az erkélyen napellenző biztosíthatja az árnyékolást.

Apartmanunk az alsó és felső szintjén is klimatizált (hűtő-fűtő). Jól felszerelt konyhával (hűtő-fagyasztó, mikró, kenyérpirító, vízforraló), franciaágyas galériával, valamint egy amerikai konyhás nappalival (kihúzható sarokülő garnitúrával) rendelkezik. A szobákban televíziók, DVD lejátszók találhatók.

Kábel-tv, valamint az internet ingyenesen vendégeink rendelkezésére áll. Ágyneműhuzatot és kisméretű (5070) törölközőt biztosítunk. Az apartmanhoz egy darab zárt gépkocsi parkoló tartozik, amelynek használata a tartózkodás ideje alatt díjmentes. Az apartman elfoglalása 14 órától lehetséges, a távozás napján pedig 10 óráig maradhatnak vendégeink.

A földszinten 300 m2-es wellness rész áll a vendégek rendelkezésére, hétfőtől vasárnapig, reggel 9:00-től este 22:00 óráig, az év minden napján, melyben fűtött úszómedence, pezsgőfürdő és finn szauna biztosítja a kikapcsolódást, borús, hűvösebb napokon is. A wellness használata díjmentes.

SZÉP kártyát nem áll módunkban elfogadni. Az apartmanház területén kamerarendszer működik, ezzel is növelve vendégeink biztonságát. A foglalás, a kamerarendszer működésének elfogadásával jár. Az idegenforgalmi adó: 550 Ft /fő /éj, 18 éves kor felett, amely a helyszínen, készpénzzel fizetendő.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23057746


előzőkövetkező