Portside Apartments, 3 apartman 14 férőhely

Balatonboglár a Balaton déli partjának gyöngyszeme. Kitűnő szabad strandjai a nyugalomra és felüdülésre vágyó nyaralók számára kínálnak strandolási és szabadidős lehetőségeket. A város a Balatonboglári borvidék központja, számos kitűnő étterem és borászat nyújt alkalmat a környék gasztronómiájának felfedezésére.

A város legmagasabb pontján, a Várdombon található Gömbkilátó a déli parton egyedülálló panorámával várja az ide látogatókat. Itt található még egy kalandpark és bobpálya is, az aktív időtöltést kedvelőknek. A Kápolna dombon a Vörös és Kék kápolna, valamint egy Árpád kori templom alapjai tekinthetők meg a felújított Árpádházi Szent Erzsébet emlékparkban.

A kerékpározás szerelmesei számára Balatonboglár igazi paradicsom. A tó körül vezető kerékpárúton sík terep, míg a somogyi dombság lankáin a könnyűtől a komolyabb fizikai igénybevételig minden nehézségi szint megtalálható. Apartmanházunkat 2022. márciusában vettük át, felújítottuk, teljes mértékben berendeztük és felszereltük.

Balatonboglár városközpontjától kellemes sétára, a Balatonnal párhuzamos csendes utcában, a kikötő, a Sziget-szabadstrand és a Platán-strand közvetlen közelében található. 3 külön bejáratú apartmanból áll. Mindegyiknek van terasza, jól elszeparálhatóak, de igény esetén össze is kapcsolhatóak.

Kormányos apartmanunk 2-4 fő, a Kalóz 2-5 fő és a Kapitány 6-8 fő részére ideális. Az apartmanok külön-külön, kettesével vagy egyszerre is kibérelhetők, összesen 16+1 férőhely van. Apartmanonként egy autónak a parkolás a telken belül megoldott. Szeretettel és hatalmas lelkesedéssel várjuk idén is vendégeinket:-)

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: április 25. - szeptember 30.
Légkondícionálás
3 apartman, 14 férőhely
NTAK azonosító: MA22036644


előzőkövetkező