Platán Lizi Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Apartmanunk Balatonbogláron a Platán Garden Társasházban található közvetlen a balatonlellei szabadstrand mellett, kb. 500 méterre a balatonboglári Platán Strandtól. A ház központi elhelyezkedéséből adódóan 600 méteren belül megtalálható több élelmiszer áruház, éttermek, borozók, gyógyszertárak, orvosi rendelő.

Balatonboglár és Balatonlelle városok központja is gyalogosan megközelíthető távolságban van. A ház közvetlen, privát partszakasszal rendelkezik. A saját parton a kisgyermekeknek játszótér, a felnőtteknek kerti sütögető is rendelkezésre áll. Az apartmanok a modern elvárásoknak megfelelően vannak kialakítva.

A hálószobában komfortos franciaágy biztosítja a pihenést. A nappaliban több csatornás síkképernyős TV található. A konyharész teljesen felszerelt: hűtőszekrény fagyasztóval, mosogatógép, mikró, tűzhely, vízforraló, kapszulás kávéfőző. A fürdőszobában kényelmes walk-in zuhanyzó található.

Az apartmanhoz elektromos töltővel rendelkező parkolóhely tartozik. A ház teljes területén (a saját parton is) ingyenes, jó minőségű WI-Fi áll rendelkezésre.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23068988


előzőkövetkező