Piroska Apartman, 3 apartman 13 férőhely

Aparmanunk Siófok üdülőövezetének szívében, a Balatontól, az Aranypart homokos szabad strandjától 200 méterre található. Pár percnyi sétával megközelíthető a Petőfi - sétány, a PLÁZS bejáratától 300 m-re található a szállás, abszolút a központban. Kényelmes sétával kb. 5 perc alatt elérhető a városközpont, a vasútállomás, az autóbuszállomás, Plaza, élelmiszerboltok (Tesco, Spar).

Apartmanjaink teljesen külön bejáratúak, így vendégeink nem találkoznak egymással. Legény- és lánybúcsuk megtartására az apartmanokban nincs már lehetőség. Sajnos, az ilyen bulik, rendezvények esetén minden esetben éjjel és nappal is csendháborítás történik, ami a környéken nem megengedett, így el kell tekintenünk az ilyenfajta rendezvények megtartásától.

Megértésüket köszönöm. SZÉP Kártyát elfogadunk (OTP, K&H, MKB). Apartmanjainkban teljesen felszerelt konyha is található. A konyha rendelkezik hűtővel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, vízforralóval, pirítós sütővel, edényekkel, evőeszközökkel, étkészlettel, poharakkal, bögrékkel.

A szobák nem dohányzók. A nyílászárók szúnyoghálóval felszereltek. Ingyenes, korlátlan internet használat, plazmaTV. Apartmanonként egy, ingyenes, kamerával megfigyelt zárt parkoló biztosított az udvarban. Ágyneműt biztosítunk. Háziállatokat sajnos nem tudunk fogadni. Közeli program lehetőségek: -A hajóállomásról kiváló kirándulási lehetőség Balatonfüred és Tihany. -Állatpark -Zamárdi kalandpark -Tamási termálfürdő -Gokart pálya

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: június 1. - augusztus 30.
Légkondícionálás
3 apartman, 13 férőhely
NTAK azonosító: MA19005091


előzőkövetkező