Pinkóczi Apartmanház, 4 apartman 14 férőhely

Szeretettel várunk minden kedves pihenni vágyó vendéget Balatonalmádiban, négylakásos apartmanházunkban. A lakások teljeskörű felújításon estek át, modern fürdőszoba, jól felszerelt konyha, jelenlegi trendeknek megfelelő szobák. Zárt, nagy kert tartozik a házhoz, mely a négy lakás lakóinak közös használatában van.

Az udvarban egy kis játszótér, trambulinnal, csúszdával, hintákkal került kialakításra, hogy a gyerekek is önfeledten játszhassanak, miközben szüleik szemmel tudják tartani őket. Az apartmanok berendezésére fantázianevük utal. Hattyú - kétszemélyes, romantikus kis lakás / Retro - cserépkályhás, hatalmas teraszos, földszinti lakás / Vitorlás - emeleti, 4 fős, kék-fehér design / Panoráma - 4(6) fős, emeleti lakás, panorámás erkéllyel, bohókás design.

A Pinkóczi úton vagyunk, a dombtetőn, 100 méterre az Almádi- Veszprém bringaúttól, a Wesselényi strand 2.7 km-re. Kiváló étterem az apartmantól 100 m-re található. Klíma, ️️ TV, WIFI, szúnyoghálós ablakok, teljesen felszerelt konyha (indukciós főzőlap, mikró, vízforraló, stb.) várja az üdülnivágyókat.

Zárt udvarban parkolhattok (limitált számban fedett helyen) a gépkocsival. Kisállatbarát szálláshely vagyunk, szeretettel látjuk jólnevelt, szobatiszta házikedvenceket. OTP SZÉP kártya elfogadóhely vagyunk, így mostantól ezzel is lehet nálunk fizetni. A professzionális gépeknek köszönhetően, amit a takarítás során használunk megkaptuk az Antiallergén szálláshely tanúsítványt, a MAMSZ.hu- n is fent vagyunk.

Ez azt jelenti, hogy ágyipoloska és atkamentes minden matrac, kanapé. Az elhelyezkedésünk végett, főleg pihenni vágyó, csendes vendégeknek ideális az apartmanház, a központ ugyan egy 20 perces sétával elérhető, de a hangos éjszakai zajok már nem jönnek fel ide. A kialakításnál főleg a családok igényeire figyeltük, mind a házban, mind az udvarban, házirendünk sem engedélyezi az este 10 óra utáni zajongást.

Nyári időszakban nem tartózkodunk a házban, ősztől azonban mi is visszatérünk, hogy ezzel is segítsük vendégeinket (dézsa felfűtése stb.) Az udvaron egy időszakosan működő kis wellnesz részleg található (hatszemélyes dézsafürdő és háromszemélyes infraszauna). A wellnesz ősztől-nyárig üzemel, nyári időszakban kizárólag előre egyeztetve, felár ellenében használható (a rossz idő kivételt képez).

A telken belül a tűzgyújtás TILOS.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya ingyenesen bevihető
4 apartman, 14 férőhely
NTAK azonosító: MA21000529


előzőkövetkező