Piccoleto Bianco Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Üdv az oldalunkon. Badacsony központjától pár lépésnyire található a Piccoleto Bianco Apartman. A név jelentése kéknyelű, amely egy ősi magyar szőlőfajta, amit kimondottan Badacsonyban és a Balaton-felvidéken termesztettek. Különlegessége, hogy csak vulkáni talajon érzi jól magát és az egész világon nagyobb mennyiségben csak a badacsonyi borvidéken lelhető fel, ott pedig mindössze 30 hektáron terem.

Már csak amiatt is érdemes ellátogatni pár napra, hogy megkóstoljátok ezt a különleges bort különböző pincészetektől. Ha borozni és kirándulni jönnétek, vagy csak egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból. Miért válasszátok a mi apartmanunkat? Az ingatlan közvetlen szomszédságában találhatóak pizzériák, éttermek, kávézók.

Lehetőségetek lesz válogatni, és kiválasztani a számotokra legszimpatikusabbat. A Badacsonyi hegyi taxiállomás az épület túl oldalán található, amellyel lehetőségetek lesz felmenni a hegytetőre. A strand bejárat 3 perc kényelmes sétával elérhető, útközben a vonatállomás, illetve a buszmegálló.

Az apartman jól felszerelt és minden, amire szükség lehet egy nyaralás alatt az megtalálható. Négy fő kényelmes befogadásra alkalmas, az egyik hálószobában franciaágy a másikban kettő egyszemélyes ágy várja a vendégeket. A nappaliból kilépve egy fedett erkély biztosítja a friss levegőn való tartózkodást.

Parkolást ingyenesen tudunk biztosítani egy autó részére, illetve kerékpárt is tudtok tőlünk bérelni. Mivel mi is állatbarátok vagyunk nektek sem kell otthon hagynotok a kis kedvenceket, várjuk őket is sok szeretettel. Reméljük ezzel a pár soros bemutatkozással és a képekkel felkeltettük az érdeklődést, és meghoztuk a kedvet, hogy minket válasszatok.

Bízunk a mihamarabbi találkozásban.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: EG22050131


előzőkövetkező