Petőfi 24 Apartmanok, 4 apartman 20 férőhely

Kedves Vendégeink. Várjuk Önöket szeretettel a közkedvelt Petőfi sétányon lévő apartmanjainkba. A Balaton parttól és a szabadstrantól mindössze 3 perces sétára találhatóak, Siófok bulinegyede ugyanennyi idő alatt elérhető. 6-6-6-2 fős apartmanok közül választhatnak, akár külön-külön vagy baráti társaságok, bulizni vágyó fiatalok részére egyben is foglalhatóak.

Az apartmanok csak felnőttek számára foglalhatóak, megértésüket köszönjük. Valamint vegyék figyelembe, hogy az apartmanok különállóak, de a B és a C apartman bejárata közös, a hálószobák zárhatóak. Az apartmanok jól felszereltek, hogy zavartalan legyen a pihenésük. Az apartmanokba ágyneműt és törölközőt biztosítunk.

Az apartman kulcsa központi recepciónkon vehető át 16:00-20:00 között az alábbi címen: H-8600 Siófok, Fő tér 9., Víztorony üzletház földszint 12. - BLTN Apartman 20 óra utáni érkezés esetén 10.000 HUF késői érkezés díjat számítunk fel. Érkezéskor 80.000 HUF kauciót kérünk, amit távozáskor az apartman és a felszerelés sértetlen ill.

hiánytalan állapota esetén visszaadunk. A parkolás igény esetén az apartmanház udvarában 4 000, -Ft/nap. Az apartmanokhoz 3 parkolóhely tartozik, így D, 2 fős apartmanban akkor van lehetőség parkolásra, ha van szabad hely. A visszaigazolt ár NEM TARTALMAZZA az idegenforgalmi adót (550 HUF / fő / éj, 18 éves kor felett fizetendő) valamint a parkolóhely használatát.

Kisbabával érkező vendégeinknek számára tudunk biztosítani etetőszéket, kis kádat, utazóágyat előzetes egyeztetés esetén. Várjuk Önöket szeretettel.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
4 apartman, 20 férőhely
NTAK azonosító: MA22034902


előzőkövetkező