Pelso Panzió, 20 szoba 42 férőhely

Év Szállása 2014 - Népszerűségi Díj II. Panziónk 2019ben teljesen megújult. 4 csillagos minősítést nyertünk el Fedhető, fűthető medencénk lett amit rossz időben is fürdési lehetőséget bíztosít Minden szobánk alapáron klímás, és teljesen megújult desinggel várjuk kedves vendégeinket 2020 ban.

keresse kevezményes 5 éjszakás csomagjainkat Vasárnapi vagy 7 éjszakás csomagokat pénteki és vasárnapi kezdéssel. Balatonmáriafürdő legtöbb szolgáltatást nyújtó Wellness ︎︎︎︎panziója. A Panzió 2009-ben készült el és 2019ben teljes felújításpn eset át. A Pelso Panzió 17 szobával +2 családi szobával rendelkezik.

Szobáinkat reggelivel vagy félpanzióval kínáljuk. Kedvező árakkal és rengeteg élménnyel várjuk kedves leendő vendégeinket. Nézzen körbe kedvezményes csomagjaink közt is Vasárnapi kezdéssel 5 és 7 éjszakára, pénteki kezdéssel 7 éjszakára kinálunk kedvezményes csomagokat. Pihenje ki fáradalmait, töltődjön fel energiával a Balaton, az úszómedence, finn szauna és számos egyéb wellness szolgáltatások nyújtotta lehetőségekkel.

Gyerekkel érkező vendégeink számára tökéletes időtöltést biztosít a játszótér, gyermekpancsoló, játszószóba, hetente 1x Ugrálóvár. Nyári szezonban Félpanziós foglalás esetén Csütörtök este Grill Vacsora Félpanziós vacsorát csak nyári szezonban tudunk biztosítani, egyéb időpontra kérem érdeklődjenek Kikötői Port Éttereműnkben minden egyes vendégünk -10% kedvezményt kap.

Távolsága kb 1500m. Panziónkban teljes területén ingyenes wifi működik. Megközelítés: a község Budapestről közvetlenül az autópályáról érhető el. Vasútállomástól a Panzió 600 m –re fekszik. A MAHART kikötőből hajóval Szigliget, Badacsony és Balatongyörök is felkereshető.

SZOLGÁLTATÁSOK: Odafigyelünk arra, hogy panziónk számos szolgáltatással szolgálja az Ön és családja aktív kikapcsolódását. Az Fedhető fűthető úszómedence (pezsgőfürdővel), fényterápiás-infra szauna, gőzkabin, jacuzzi, Kerékpárkölcsönzés és a kertben található gyermekjátékok, sportpályák használatát biztosítjuk Önnek.

Ezen kívül helyben igénybe vehető kávézó, mini-bár, masszás, szolárium szolgálja az ön kényelmét. Szeretnénk, ha Ön megismerne mindent, amire mi itt a Balaton mellett büszkék vagyunk. Szívesen szervezünk ezért önnek borkóstolást (RubinPince Balatonkeresztúr). Mondja ki a magyar tenger partján a boldogító igent.

Panziónk alkalmas esküvők lebonyolításra is. Kerékpártúra: A Balaton körül megépítésre került a kerékpárút-hálózat köszönhetően és a BAHART adta lehetőségekkel rövidebb-hosszabb túrákat lehet tenni a tó körül. Vendégeinket előre megtervezett útvonalakkal várjuk.

Fürdök a közelben: Marcali 13km, Csisztapuszta 18km, Hévíz 22km, Zalakaros 33Km, Kehidakustány 34Km, Zalaszentgrót 50km Konferencia: A panzióban pótágyakkal akár 54 fő is elszállásolható, így a Pelso Panzió alkalmas cégek rendezvényeire, vezetői értekezletekre. A különálló rendezvényterem összenyitható az étteremmel, így nagyobb egynapos rendezvények lebonyolítására is alkalmas.

A környék csendes, nyugodt emiatt különösen alkalmas, olyan konferenciák, tréningek lebonyolítására, ahol a vendégek szeretnének elvonulni, ám mégis élvezni szeretnék a kényelmet, melyet Panziónk szolgáltatásai nyújtanak.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
20 szoba, 42 férőhely
NTAK azonosító: PA19002172


előzőkövetkező