Pelso Camping, 166 apartman 664 férőhely

A kemping Alsóörs és Paloznak határában lévő nagy, mégis családias hangulatú nyaralóhely, közvetlenül a Balaton partján. Kisgyermekes családoknak különösen ajánljuk. A kemping területén rendezett, ápolt környezet, két medence is várja a vendégeket, valamint füves Balaton parti strand is, ahol több csúszda is megtalálható.

Elő- és utószezonban az aktíz turizmus és a fesztiválok szerelmeseit, főszezonban a pihenni/strandolni vágyókat várjuk sok szeretettel. A kemping 2016-tól megújult: 140 db új mobilház, felújított vizesblokkok biztosítják a színvonalas kikapcsolódást a Balaton partján.

Mellékszezonban 40.000 Ft, főszezonban 80.000Ft értékű kauciót készpénzben vagy bankkártyás letétben szükséges biztosítani mobilházak esetén. Érkezés napján kérnénk a leltárt ellenőrizni, az észrevételeket a recepción jelezni.

A mobilházat kérjük, rendezetten adják vissza:, mosogatás és konyha rendbe tétele, hűtő kiürítése, szemetet kivinni a vizesblokkok mellett található konténerekbe, söprés, kerti bútorokat az eredeti helyükre visszahelyezni Ha ez nem történik meg vagy kár keletkezik a mobilházban vagy kemping területén, az a kaucióból kerül levonásra. Végtakarítás díja tartalmazza az ágyneműhuzat árát is (12500 Ft + 10000 Ft) A szállás díja tartalmazza a légkondi díját.

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: április 28. - szeptember 15.
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
Saját étterem
166 apartman, 664 férőhely
NTAK azonosító: KE19009616


előzőkövetkező