Parti Sétány Apartman, 1 apartman 6 férőhely

Szeretettel várjuk a kikapcsolódásra vágyó családokat Balatonfűzfőn. Az apartman a Föveny strandtól 50 méterre található, ahol játszótér, csúszda, trambulin, ping-pong asztal, kismedence és homokozó várja a gyerekeket. A hátsó kapun keresztül elérhető a parti sétány, ahol szabad terület (focira és tollaslabdázásra alkalmas), horgászhelyek, nagyméretű fából készült játszótér is található.

A ház a balatoni kerékpárút közvetlen közelében található. A ház két szintes, mindkét szint klimatizált. Az emeleten egy nagyméretű nappali+hálószoba került kialakításra 3 férőhellyel, az alsó szinten két külön hűvös szoba található összesen 3 férőhellyel. Az alsó szinten ezen kívül vendégeink rendelkezésére áll saját étkező, konyha, zuhanyzós fürdőszoba és wc.

Minden szobában található TV, az emeleten HDMI csatlakozós FullHD, amely játékkonzol fogadására is alkalmas. Az apartman teljes területén és a mögötte található füves területen is elérhető az ingyenes WIFI hálózat, szélessávú Internet kapcsolattal. A vasútállomás és a posta ~1km, több étterem 1km-en belül, (Büfésor a strand előtt) Kötöttpályás bob pálya és a fűzfői uszoda ~3km-re található.

Szabaduló szoba 2 km. Kisbolt a strand előtt 50 m. Aldi 4 km. Sherpa kalandpark 3 km. Strand belépő : gyermek, nyugdíjas 600 ft Felnőtt 900 ft . Bérlet is váltható, úgy kedvezőbb.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - október 1.
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA19009519


előzőkövetkező