Parti Csárda és Fogadó, 5 szoba 2 férőhely

A központban, közel a vízparthoz, magyaros csárda tetőterében, 5 hangulatos szoba kiadó. Minden szoba galériás ahol még 1-2 ágy található. Ezt gyerekeknek, vagy bevállalós, kisebb termetű- és súlyú egyedeknek ajánljuk, de csak saját felelőségre. Mivel házunk nádtetős, nyáron a nagy esőknél pár csepp víz lehet de ezért nem számítunk fel plusz díjat.

Külön, a szállóvendégeknek kialakított terasz a ház mögött található főzési, grillezési lehetőséggel. Balaton, strand, kikötő a háztól 30-40 méterre. Bicikli út, vonat állomás szintén 50 méteren belül. Kitűnő horgászati lehetőség. A ház mellett 10 méterre ingyenes, nagyméretű parkoló.

A parkoló mellett, füves kis focipálya, kosárpálya, minigolf. A parton szabadtéri kondi gépek felnőtteknek és külön a gyerekeknek. Gyönyörű, ápolt, ígényes strand. Házi állatot sajnos nem tudunk fogadni, a többi vendég nyugalmát szem előtt tartva, de ha baráti társaság az egész házat foglalja, akkor is előre szükséges egyeztetni a jószág típusát, méreteit és igényeit illetően.

Az étterem jelenleg zárva tart, de pár méterre több étkezési, illetve vásárlási lehetőség is adott. Az extra igényeket (napi takarítás, porta szolgálat, büfé szolgáltatás, stb.) teljesíteni nem tudjuk, de ha a Balaton közelsége számít, akkor ideális választás a csárdánk, szívesen látjuk Önöket. Érkezés előtt 5 napig térítés mentesen lemondható a foglalt szoba.

Köszönjük.

SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
5 szoba, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA20013403


előzőkövetkező