Park Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Szálláshelyünkről: Garantáltan diszkrét, csendes, romantikus és kalandokat ígérő szállás… egy tökéletes választás, ha szeretnétek egy kicsit elvonulni a zajos, kapkodó hétköznapokból. Igaz, a Park Apartman nem kifejezetten erdei szállás, viszont annyira romantikus, hogy úgy éreztem, mégis csak elfér ezen a listán.

A természetes, csendes közeg itt is adott, hiszen a vendégház Balaton északi partján Alsóörs és Felsőörs határát képező Kis-hegy lábánál helyezkedik el (külterületen).

A központtól épp elég távol van ahhoz, hogy tökéletes, zavartalan nyugalomban pihenjetek, mindemellett mégis elég közel ahhoz, hogy napközben elmenjetek egyet fagylaltozni, mindösszesen 20 percnyi sétára található központok Alsóörs, Felsőörs, szomszédos Balatoni városok, vagy akár az alig 2, 6 km-re található balatoni strandokra is kilátogathattok. Itt megszállva remek kikapcsolódásra találtok...

A szállás abban az esetben is ideális, ha a romantika mellett az aktív pihenésnek is hódolnátok. Közvetlenül a szállás környékén túraútvonalak, kilátók, kerékpározási (amihez 2 db kerékpárt biztosítunk) és lovaglási lehetőségek várnak rátok. Miben rejlik különlegessége?....

Az épületet körbefutó teraszról és a Vendégházból festői kilátás nyílik a környező dombokra, erdőre a Kis-hegy lejtőire a közeli lovardára és a Somlyó-hegyi kilátóra. A tágas, fedett és nyitott terasz rendelkezésetekre áll, ha sütögetnétek, grilleznétek, de akkor is, ha csak kifeküdnétek egy kicsit olvasni.

A teraszon BBQ grill és étkező bútorok, napágyak várnak, tökéletes pihenéshez, kilátás a naplementi borozáshoz és romantikus beszélgetésekhez. A reggeli kávétokat kényelmes kerti kanapékban, madárcsicsergésben tölthetitek el. A közeli hegyek látványa ősszel és télen sem utolsó, amikor is a házból romantikus kandallója mellől csodálhatjátok meg.

Test, lelki feltöltődés… Wellness szolgáltatások is segítik a feltöltődést. Kültéri finn szauna, ahonnan szabad kilátás tárul elétek a kertre és a környező dombokra, szauna előtt és után vagy a nyári hőségben, akár a kerti zuhany alatt is kellemesen felfrissíthetitek magatokat.

Még egy kis plusz… Apartmanházunk 2 fő fogadására biztosít kényelmes ott tartózkodást és pihenést tesz lehetővé. A magánszállás természetesen egyszerű, mégis modern mely utóbbi felszereltségében tökéletesen megmutatkozik. Nappaliban a kényelemről ülősarok és egy kihúzható fotelágy, távirányítással működtető redőnyök, árnyékolok, klíma, fűtőpanelek, kandalló a kikapcsolódásról Smart Full-HD TV, bluetooth, Netfix, wifi gondoskodik.

A hálószobabán szintén található tv, beépített gardróbszekrény és a pihentető alváshoz, franciaágy prémium minőségű matraccal, ágyneművel, törölközővel.

Igényesen kialakított nagy fürdőszoba kád, külön zuhanyzóval. Étkező és Konyha beépített konyhagépek mosogatógép, hűtő, mikrohullámú sütő, főzőlap, sütő, kávéfőző, vízforraló, edények és eszközök, Dolce Gusto kávé kapszula, minőségi tea, bekészítve (minden megtalálható, ami egy jól berendezett konyhához szükséges. ) Legközelebbi étterem 1, 6 km távolságra, valamint több étterem is kiszállít.

A romantikus pihenést pedig a hely adottságainak köszönhetően mennyei borkóstolókkal, borvacsorákkal tudjátok izgalmasabbá tenni. A Park Apartman pedig határozottan bakancslistás szállás. (A szálláshelyen 2 férőhely áll rendelkezésetekre.) A szálláson csak ti vagytok, így az itt tartózkodásotok ideje alatt garantáltan nem fog zavarni benneteket senki sem.

Ha teljes nyugalomra vágysz kedveseddel, de nem szeretnél túlságosan messze utazni, a Park Apartmant igényes, környezetet biztosít a pihenésetekhez. Bízunk benne, hogy hamarosan Vendégeink között köszönthetünk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA19012434


előzőkövetkező