Panoramic Apartments, 3 apartman 10 férőhely

A három egységből álló apartmanház Balatonvilágos magaspartján, közvetlenül a kerékpárút mellett, a Balaton egyik legszebb panorámás sétányán található. Mindegyik apartmanból csodás kilátás nyílik a tó keleti medencéjére, tiszta időben Tihanyon túl a Badacsony jellegzetes alakja is kirajzolódik.

A különleges, egyedi belső dizájnért rajongók számára tematikusan rendeztük be a teljesen felszerelt, minden igényt kielégítő apartmanokat. A földszinten beach hangulat fogad Benneteket, az emeleti lakásunk a flamingók szerelmeseit várja. Mindkettő két hálószobás, nappalis, ideális családok vagy négy fős társaságok számára.

A párban érkezőknek a tetőtérben alakítottunk ki egy kis fészket. Mivel itt még a fürdő ablakából is a Balaton lenyűgöző színeit csodálhatjátok, igyekeztünk a belső teret a zöld-türkiz árnyalataival harmóniába hozni. A strandok (Club Aliga, szabad és községi strand) sétatávolságra, Budapest egy órányira, Siófok 10 percre található, Balatonfüred és Tihany fél óra alatt elérhető.

Parkolni a ház kertjében tudtok, a helyi közlekedéshez akár kerékpárjainkat is használhatjátok.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
3 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA20016645


előzőkövetkező