Panoráma Apartman, 1 apartman 4 férőhely

4 főnek is ideális nyugodt pihenésre A városközponthoz közeli, csendes​, biztonságos környéken található társasház 4​. emeletén keleti fekvésű örökpanorámás​ ​​apartman várja vendégeit nyugodt pihenést biztosítva. Az egy szobából, konyhából, étkezőből, fürdő-wc-ből áll​ó lakás erkély​éról gyönyörű kilátás tárul a környező zöldnövényes családias övezetre.

A házban lift nincs. Az apartman csendes, a forgalmas főúttól távol helyezkedik el (a belső körgyűrűtől, azaz a Füredi út-Stadion utca kereszteződés​étől​ 300 m-re ​helyezkedik el), a Pannon Egyetemtől mindössze 400 méterre van​, a legközelebbi bolt 100 m-re​, 2-3 étterem 50-100 m-re található.

A konyha és nappali ablaka szúnyoghálóval, a nappali redőnnyel felszerelt. Egy​ 2 fős​ franciaágy és egy 2 személyes ​kinyitható ​kanapé​ágy​ biztosítja a kényelmes pihenést akár 4 fő számára is. (Buli nem tartható. ) A ház többi lakóinak érdekében este 8 órától reggel 8 óráig csendrendelet van, kérem, kerüljék a hangoskodást.

Parkolás​:​ az utcán megoldható, biztonságos környék. 200 m-re van helyijártú buszmegálló, 100 m-re ​néhány étterem (Sport és Gyarmati Étterm​, pizzéria, kebab bár​), ​100 m-re Penny, 150 m-re kis TESCO bevásárló áruház, a Mc Donalds ​700 m-re, a városközpont ​950 m-re van. ​A városi u​szoda 3, 5 km-re található.

Az apartmanban mosógép, vasaló, fagyasztós hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kerámialapos sütő áll rendelkezésre (csak akkor használják, ha a kezelésüket ismerik). A lakásban és berendezéseiben okozott kárt kötelesek megtéríteni. Az apartman csak a nyilvántartólapon feltüntetett személyek tartózkodhatnak.

Veszprém​ ​- királynék városa - ​a csaknem 60 ezer fős ​megyeszékhely a Balatontól 14 km-re északra helyezkedik el. ​K​ülönösen szép és gazdag természeti, kulturális és történelmi környezetben fekszik. ​A város nevezetessgeiért önmagában is érdemes ide látogatni, de a környék is bővelkedik látnivalókban.

Főbb nevezetességei az Óváros, a vár, a vár alatti parkos zöldterület (a Kolostorok és Kertek), valamint az állatkert. Veszprém környékén számos látnivaló és kirándulóhyel található. Északra a Bakony​ lankái​, dél​-nyugatra​ a Balaton-felvidék ​csodálatos kirándulóhelyei, tanúhegyei ​​valamint a Balaton ​vízi világa csupán ​karnyújtásnyira van tőlünk​.

Veszprém ​ideális kiindulópont ​a környék felfedezéséhez​, kirándulások​hoz, túrák​hoz.

Télen remek lehetőség nyílik a közeli Eplény (17 km) sípályáin sportolni ​miközben esténként városi környezetben pihenhet​ünk​. ​Különféle sportolási lehetőségek (fitness, squash, uszoda, tenisz stb. ), múzeumok, színház, mozi a városon belül 1-2 km-re találhatók, illetve a közeli településeken (kalandpark, bob, golf, vitorlázás, síelés stb. ) 10-15 km-es távolságon belül elérhetők.

Szórakozásra nyáron a veszprémi fesztiválok adnak remek lehetőséget (pub, disco, billiárd, bowling 1000 m-en belül található). ​Nyáron negyed órás autóúttal elérhető​k el​ Balatonalmádi kedvelt strandja​i​ (10 km), de Alsóörs, Csopak, Balatonfüred és Tihany is nagyon közel van​.​ ​A​ nyugalmas estékre vágyóknak érdemes veszprémi szállással tervezni a balatoni nyaralásukat. Az apartman lefoglalásával elfogadja a a fent leírtakat. ​

Ingyenes WIFI
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22052945


előzőkövetkező