Oregano Apartman, 4 apartman 16 férőhely

Siófok kertvárosi részében csendes utcában teljesen felújított apartmanházunkban kínálunk 2 hálószobás saját fürdőszobás légkondicionált apartmanokat. Az apartmanház a Balaton parttól 700 m-re, a városközponttól 1000 m-re helyezkedik el. A kertben bográcsozásra, grillezésre van lehetőség.

A gyerekeknek játszótér, a felnőtteknek egy kényelmes szanetli áll a rendelkezésükre, alkalmas közös beszélgetésekre, étkezésekre és pihenésre. Apartman házunk teljes egészében család- és bababarát. Ingyen biztosítunk kis ágyat, etetőszéket, kis kádat. A konyhák teljesen fel vannak szerelve edényekkel és minden konyhai eszközzel.

Hűtőszekrény, főzőlap, mikró, filteres tea kávé főző, kenyér pirító. Az apartmanokban WIFI és LCD televízió áll a vendégek rendelkezésére. Az udvaron zárt parkolási lehetőség mindegyik lakrészhez. - A szállásdíj NEM tartalmazza az idegenforgalmi adót, mely 550Ft/fő/éj 18 éves kor felett. - Kisbabával érkező vendégeinknek számára tudunk biztosítani etetőszéket, kis kádat, utazóágyat előzetes egyeztetés esetén.

Kerékpár tárolásra alkalmas hely van kialakítva az apartmanház alagsorában. Szeretetettel várjuk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
4 apartman, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA20017037


előzőkövetkező