Orchidea Apartmanház, 3 apartman 10 férőhely

Legyen a vendégünk Siófokon, pihenjen, kapcsolódjon ki az Orchidea Apartmanházban. Ha Ön szereti a Balatont, csendes környezetre vágyik közel a parthoz, akkor nálunk biztosan jól fogja érezni magát. Mindhárom apartmanunk légkondicionálóval, TV-vel, teljes konyhával, zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik.

Stúdió és egyik 4 fős apartmanunkhoz saját erkély is tartozik. Vendégeink számára a parkolás a ház előtt vagy a zárt kertben ingyenes. A WI-FI minden apartmanban elérhető és ingyenes a hozzáférés. Az apartmanház Siófok Szabadifürdő vasútállomástól rövid sétára található.

Az állomásnál élelmiszerbolt, zöldséges, fagylaltozó és több étterem is van. Siófok központja vonattal, helyi és helyközi járatokkal könnyen és gyorsan megközelíthető. Autóval a 7-es főútról, autópályán az M7-es 98-as számú kijárat Siófok kelet/Siófok-Sóstó felől juthat el hozzánk.

A szabadstrand sétatávolságra található, ahol lehetőség nyílik a strandolás, vizibiciklizés mellett a vízisportok kipróbálására is.Továbbá számos étterem és kávézó van a strand területén.

Apartmanházunktól 1 km-re található a Bella Állatpark, ami kicsik és nagyok számára kellemes időtöltést nyújthat. 18 éves kor alatti vendégeik csak felnőtt vendéggel együtt foglalhatják el a szállást apartmanházunkban. Érkezéskor vendégeink okmányait (személyi igazolvány, útlevél) törvényi előírás miatt be kell scannelnünk, ezért kérjük, hogy érvényes okmánnyal rendelkezzenek, ennek hiányában a szállást nem tudják elfoglalni. 18 év feletti vendégeinknek a foglalási díjon felül idegenforgalmi adót kell fizetniük a szálláshelyen, amelynek összege 550Ft/fő/éjszaka.

Szeretettel várjuk vendégeinket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Légkondícionálás
3 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA23070848


előzőkövetkező